Vrouwencirkels

De Cirkel is er voor jou, het is onze veilige ruimte, hier ga jij in verbinding met andere vrouwen en bovenal in diepe verbinding met jezelf. Een moment om thuis te komen bij jezelf, met al wat er is. Er is ruimte voor voelen, uiten en loslaten in een warme bedding.

Vrouwencirkel bij jou thuis

Voel jij het verlangen naar een eigen vrouwencirkel? Zou je graag met je vriendinnen maandelijks samen komen om de kracht van een cirkel te ervaren en elkaar zo te versterken in je dagdagelijkse leven? Dan kan je mij vragen om je te helpen deze op te starten.

Persoonlijke begeleiding

Heb je het gevoel dat je 'vastloopt' en verlang je naar  iemand die waarachtig aanwezig kan zijn én daarbij samen met jou een deel van je weg bewandelt en belicht, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik beschik over verschillende technieken om jou een stap verder te helpen op jouw levensweg, waardoor je weer moed zal hebben om krachtig verder te gaan.
 

Lezingen en workshops

Regelmatig organiseer ik workshops en lezingen rond diverse thema's, zoals vrouwelijke seksualiteit, ware vrouwelijke kracht, vrouwelijke gezondheid en zoveel meer. Meer informatie kan je vinden op mijn facebookpagina.